NIA d.o.o. - slike

Strateški cilji

Delavnica
Orodje
Rezkanje
Delavnica
  • IZDELOVATI NAJKVALITETNEJŠA ORODJA za kupce iz cele Evrope. Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju konstrukcije in izdelave orodij ter z našo programsko in strojno opremo smo sposobni izdelovati najzahtevnejša orodja po konkurenčnih cenah in v kratkih rokih.
  • ZADOVOLJSTVO KUPCEV predstavlja temelj našega prizadevanja. Kakovost in dobavni rok postavljamo na prvo mesto. Svojim kupcem zagotavljamo kakovosten izdelek, individualno obravnavanje želja in visoko odzivnost. Naši cilji niso kratkotrajni posli, temveč dolgoročno sodelovanje s partnerji, zato pri izdelavi novih orodij posvečamo veliko pozornost lastnemu razvoju s podporo visoke tehnologije, kar zagotavlja izdelavo zahtevnih visoko kvalitetnih in sodobnih orodij.
  • ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH je ključni dejavnik uspešnih podjetij. Možnost stalnega izobraževanja, napredovanja in soustvarjanja uspešnega podjetja nam zagotavlja motiviranost zaposlenih.
  • EKONOMSKO UČINKOVITO POSLOVANJE, ki zagotavlja investiranje v razvoj, posodabljanje strojnega parka in rast podjetja.
  • SISTEM KAKOVOSTI je v podjetju skladen z zahtevami mednarodnega standarda ISO-9001/2000. Na ta način zagotavljamo kakovost v razvoju in proizvodnji, saj se zavedamo, da ima učinkovito vodenje kakovosti ključno vlogo pri doseganju zastavljenih ciljev.
NIA IN d.o.o. © 2005-2015, vse pravice pridržane.